Asigurare de răspundere civilă pentru transportatori rutieri

Asigurarea de răspundere civilă pentru transportatori vă va proteja întreprinderea de efectele financiare dacă marfa aflată în grija dvs. este deteriorată sau pierdută.
Ca transportator, sunteți răspunzător pentru orice daune suferite de bunurile care aparțin clienților dvs. în timpul încărcării, descărcarii sau transportului.
Indiferent dacă operați un parc de vehicule mare sau mic, dacă transportați mărfuri cu risc scăzut sau periculoase în regim internațional (în conformitate cu convențiile CMR) sau național, aveți nevoie de asigurarea potrivită pentru a vă proteja împotriva riscurilor care pot afecta marfa transportată.

Riscuri acoperite

  • Accidente de circulație, defecțiuni tehnice etc.
  • Furt, jaf (ca clauză opțională)
  • Întârzieri la livrarea mărfurilor
  • Costurile litigiilor cu privire la cererile de despăgubire ale clienților dvs.

Asigurări suplimentare:

  • costuri de descărcare și reîncărcare în alt vehicul dacă vehiculul inițial a fost implicat într-un accident de circulație, în scopul evitării daunelor ulterioare ale mărfurilor sau al reducerii daunelor suferite deja de mărfurile transportate;
  • costuri de înlăturare a reziduurilor mărfurilor distruse în vederea curățării drumului, precum și costuri asociate constatării cauzei, volumului și valorii daunelor.

Contact us

Our specialists will gladly give you a quote for a solution tailored to your unique circumstances

    Contactează-ne

    Specialiștii noștri sunt bucuroși să îți ofere o soluție personalizată