Misiunea noastră. Siguranța ta

Fondat in 2004 ca broker de asigurare al Autoitalia Group, STEIN Bestasig Insurance Broker furnizeaza servicii profesionale de asigurare catre mii de clienti satisfacuti. Compania si-a schimbat denumirea in anul 2012, cand s-a decis fuziunea Stein Insurance Broker si Bestasig Insurance Broker, doi jucatori de top de pe piata asigurarilor, consolidandu-se astfel expertiza si experienta noastra.

Asigurarile reprezinta inima companiei noastre si ne mandrim cu standardele inalte de profesionalism, seriozitate si etica pe care clientii nostri le cunosc atat de bine. Precum un croitor priceput, ne cladim serviciile pentru a se potrivi perfect nevoilor diverse si numeroase ale clientilor din portofoliul nostru.

Misiunea STEIN Bestasig Insurance Broker este de a le oferi clientilor nostri valoare adaugata, asistandu-i prin consultanta specializata pentru cea mai buna protectie posibila impotriva tuturor evenimentelor generatoare de prejudicii si de a rezolva cererile acestora in mod activ si in timp util, in conformitate cu cerintele lor.

Scopul nostru principal este de a va permite sa va concentrati asupra afacerii dumneavoastra, oferindu-va cele mai bune si complete servicii profesionale din domeniul asigurarilor.

Expertiza noastra ampla despre piata de asigurari, precum si relatiile excelente pe care le mentinem cu managementul tuturor companiilor importante de asigurari sunt elementele cheie ale succesului nostru.

Avantajele colaborarii cu STEIN Bestasig Insurance Broker

 • Iti propunem tipul de asigurare potrivit nevoilor tale
  Brokerul de asigurare are rolul de a selecta pentru tine varianta optima dintre toate ofertele existente pe piata, dupa care tu faci alegerea finala.
 • Investim timp in selectia atenta a variantelor
  Ne folosim expertiza pentru a studia cu atentie toate variantele de asigurare potrivite tie si iti oferim recomandarea noastra.
 • Avem rolul de consultant ce iti apara interesele in fata asiguratorilor
  Scopul nostru este de a te consilia si de a-ti oferi serviciile noastre cu profesionalism, reprezentand interesele tale in domeniul asigurarilor.
 • Iti oferim mai multe variante de la asiguratori diferiti din care alegi varianta optima
  Ultimul cuvant iti apartine, astfel incat, dupa ce iti oferim sfaturile noastre, tu sa iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste produsul de asigurare dorit.
 • Ai siguranta totala pentru asigurarile incheiate la noi
  Activitatea companiei noastre este asigurata la 10 milioane euro, fata de minimul necesar de 1.25 milione euro.
 • Ai acces online la portofoliul tau de polite de asigurare
  Platforma noastra online iti ofera suport 24/7 pentru a accesa oricand doresti propriul portofoliu de polite de asigurare.

Membru